Proč?

Proč?

Anotace: Asi tak nějak můj pohled na svět plný utrpení no ...

Proč,když to tak krásně začalo,
proč chceš aby to hned přestalo.
Proč když nám spolu bylo krásně,
proč o Tobě mám psát nešťastně básně.

Proč láska přinášní mnoho neštěstí,
proč kvůli tomu tolik neřestí.
Proč neni život jako krásný sen,
proč člověk si říká : zítra snad bude lepší den.

Proč se na to všechno ptám,
když odpověď vlastně znám.
To protože nám už není pět,
a tohle,je přece lidský svět...
Autor Kamen s.r.o., 19.08.2006
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel