Anotace: anotaci bych klidně vynechala,literárně dost chabé,nicméně pocitově to naprosto vypovídá o mé situaci.
Beruško moje, škoda, že nejsem chlap - já tě třeba "vnímám" úplně maximálně. Ale dej tomu čas, možná jsem naivní (díky Bohu za zbytek té naivity), ale já věřim, že každá z nás má někde toho svého pana Božského, jen se musíme víc rozhlížet a ztrácet méně času se ztroskotancema, ženáčema, feťákama a totálníma idiotama.
21.08.2006 20:28:00 | Květa