Anotace: nerada dělám věci,které nechci,ale někdy bohužel musím.....
Téma jedinečné a velice oroginální. Vyjádření se mi chvílemi nelíbí. Třeba "...lepí na moje..." se mi zdá moc hrubé. Ale to je na každém. Rým volný, což oceňuji.
22.08.2006 00:03:00 | Remove
...jo tak tomu se říká láska a touha :)) ...
...s tím nic neuděláš :) ...
21.08.2006 11:24:00 | WhiteSkull