Opuštěný ostrov
Jela bych s tebou na pustý ostrov,kde je modré nebe,
chtěla bych ti říct,miluju jen tebe.
Chci,abys mě konečně nepřehlížel,
ale aby ses za mnou ohlížel.
Cestou do školy se loudáš,
a na ni můžeš oči nechat.Na ni furt koukáš...
Komentáře (0)