Je nám líto, když krásný sen skončí.Nechce se vstávat a čekáme na pokračování .-)
Velmi pěkné....ST..
24.06.2021 21:57:35 | Jaruška
... člověk vstává jak omámený a snaží se uchovat ten pocit snění, však za pár minut už tu není ... a večer, když jde znovu spát, doufá, že se mu bude znovu zdát ... zavírá oči: dneska snad ...
21.09.2006 14:29:00 | janewe