Proč
Anotace: jedna hloupá otázka...proč?
Proč je tu on a mě všechno pálí,
Proč si mi najednou zmizel v dáli,
Proč nezůstalo nic jako to dřív bylo,
Proč to tak je vždyť krásně se snilo,
Proč zklamání znám a tebe taky,
Proč si chci sbalit všechny saky paky,
Proč odjet chci napořád a neslyšet tvůj hlas,
Proč by žilo se mi takto na světě snáz,
Proč chci ve vzpomínkách brouzdat mysl,
Proč vše bez tebe už nemá smysl???
Komentáře (0)