Večer
Pod šípkovým keřem ležím
Pryč jsou květy i já uvadám
Svět dál ve svém shonu běží
Jeho starost dávno nevnímám
Vzpomínám na vůni růží
Zůstaly jen trny v kůži
A rozedraná duše
Mrtvé prýty chrastí suše
A ve vánku ta píseň letí údolím
Na podnose z červánků
Přemlouvá mě ke spánku
Ve kterém nic nebolí
(9. 2. 2004)
Komentáře (3)
Komentujících (3)