Palác snů
Plout řekou proti proudu,
zpět
o tisíce let,
s karavanou kolébat se pouští,
projít
lásky tříští,
zastavit
v čarokrásné oáze,
vidět-možná
i slunečnici ve váze,
nechat se Tebou občerstvit,
do sedmero závojů něhy
se ustrojit,
hvězdy na nočním nebi
uloupit,
do očí touhy
je vlít,
palác snů a kouzel
spolu postavit.
Komentáře (2)
Komentujících (2)