Vesmírná noc
Letíme spolu noční oblohou,
Držíš mě pevně za boky,
S divnou směšnou polohou,
Tady neslyšíš ty lidské kroky,
S úsměvem tě líbnu na tvář,
Když vedle nás je mléčná dráha,
Spadla hvězda podívej ta zář,
Už k ránu se lehce zdráhá,
Unášíš mě tou letní nocí,
Chceš aby to takhle stále bylo,
Už ale blíží se vše ke konci,
To se nám to krásně snilo…:o(
Komentáře (1)
Komentujících (1)