My dva
Anotace: Je to o tom,jak se dva lidi od sebe vzdálili a už se nedokázali vrátit zpět :o(...
Máme se spolu rádi,
ale točíme se k sobě zády
dřív jseme bývali kamarádi
nyní si způsobujeme velké rány.
Já pláču a ty nic neříkáš
radši přede mnou utíkáš.
Asi nemáš odvahu
vidět mě v tom stavu.
Jsem zničená a na dně
pokouším se to zkrýt,ale marně.
Je víc než jasné co se děje
těžko se do vlastních citů ryje.
Ty jsi zklamal mne
a já tebe.
Opona padá představení končí
dva lidé co si byli blízcí se spolu loučí.
Nemají si už co říct,
ztratili totiž klíč...
Komentáře (3)
Komentujících (3)