UŽ NEMŮŽU DÁL ...
Anotace: Pořád se přes "to" chci přenést, ale vůbec mi to nejde...
Už nemůžu dál…
chci zapomenout ten den,
jak si vedle stál,
oči pro mě si jen měl …
Cítím se tak unavená,
láskou, co už nevzkvétá …
Nikým nejsem pochopená,
snad láskou jsem prokletá?
Radši už na mě zapomeň,
bude lepší vzpomínka,
než cítit lásky tvé oheň,
jak rozžhavená polínka …
Už nemůžu dál …
nemůžu bez tebe žít,
falešně sis hrál,
já silná mám teď zas být?!
Komentáře (1)
Komentujících (1)