Anotace: Tato otázka je všude a tato báseň je spojená s mým "ex", i kdyz je to neuvěřitelné, má slova přesně vystihují náš bývalý vztah...
Já jsem špatná, že jsem si dál nenechala nalhávat to všechno? Že jsem zakročila proti jeho vzrůstajícímu EGU?! Takže jsem se měla nechat dál trýznit, protože on mě "miloval"? Dobře, asi za ním půjdu a omluvim se...
27.08.2006 00:34:00 | vetřelkyně
jestli te on miloval vazne moc tak se nemas cim chlubit protoze ta spatna si ty!!!
26.08.2006 02:23:00 | D..A..V..E