Slibem nezarmoutíš
Anotace: Jen takový malý zážitek všedního dne
Strnulé myšlenky na několik vteřin
splynuly se steskem po Tobě,
malé zamyšlení,
co děláš, jak se máš.
Uklízím fotky, co se mi náhle
připletly do cesty
a přemýšlím, zda je vyhodit,
či ne.
Nedávno si zapomněl,
že jsem měla narozeniny
a neměl jsi čas,
poslat ani hloupou sms.
Srdce stejně zas jak blázen,
dá přednost vzpomínce na Tebe,
i přestože si pozapomněl,
bereš a nedáváš.
Telefon zvoní, Ty jako že nic,
samá sranda a srdce plápolá, hoří,
je snad jen to moje,
nevyléčitelně nemocné?
Odpouštím Ti již po první minutě,
Tvůj sladký hlas zahřívá moje srdce
a já zas taju,
jak ledovec.
Slíbíš zas, vždyť slibem nezarmoutíš,
co na tom, že chybu
už po několikáté udělal si Ty,
odpouštím já.
Komentáře (4)
Komentujících (4)