Anotace: tahle panenka je pro mě navýsost důležitá.."tak vše nej květino moje líbezná"..:o))
..Přidejte svůj komentář...koukám na ta písmenka a já vůbec nevím co mám napsat...tak tedy nepíši nic...stejně pochopíš, že je to to nejvíc, viď...
26.08.2006 07:48:00 | Hančí
Květinové dary dnes od rána přijímám,
k mumii už totiž zase o rok blíže mám...
Díky klokočí, i tobě, sestřičko má milá,
krásně jsi tu totiž rolničkou zazvonila... :o))
24.08.2006 08:14:00 | Cecilka