Anotace: ..tématicky mě navnadil Hair..za což mu tímto děkuji :o))
Sbírka: ..opeřený měsíc..
Neplýtvám 100%ˇa teď je dávám poprvé - to je moje krevní skupina i způsob, jaké je frázování, rytmus aj.
Vrátím se určitě k dalšímu, co je od tebe, ,,Šuměnko,,.
25.08.2006 22:17:00 | koloušek
Ani nevieš ako by som potreboval tvoje oči
Mne ich nedáš
a ja to už nejako dovidím
píšeš super
24.08.2006 14:53:00 | Luboško
Jen na okraj: pokud mu dáš oči, již nepovede tebe, ale ty svýma očima jeho. Pjekně vyčůraná.:-)
Já to odhalil jako jediný, tyhle čarodějnické pyklpikle.
24.08.2006 14:27:00 | Petr Miroslav
Šumí...to klokočí tě prostě miluje ;-)))
Jo, oči...taky bych si jedny vypůjčila...ale nejde to...bych mu je vydloubla a co on , chudák ;-) ale už jsme to vyřešili...fotí mi to co vidí ;-)
24.08.2006 10:41:00 | no
Vším, co mne napadá, bych jí pokazila...
a tak si vychutnám to, jak jsi promluvila...
:o)
24.08.2006 08:17:00 | Cecilka