Píšeš mi krátkou zprávu
Anotace: jen tak se mi hlavou honily myšlenky..
Píšeš mi krátkou zprávu chybíš mi,
zatím se ale choulíš k jiné,
krásné jsou s tebou i všední dny,
víkned bez tebe líně plyne.
Pomalu se vkrádáš do mé duše,
přestávám se bránit lžím,
všechno vidím náhle jednoduše,
začínáš být pro mě vším.
Komentáře (1)
Komentujících (1)