Tajné přání
Anotace: asi to každý zná
Mám tě hrozně rád,
ale ty říkáš:,,Nech si o mě zdát."
Nechci už sám žít,
chtěl bych s tebou být.
Nechci již sám spávat,
přál bych si s tebou usínat i vstávat.
Chtěl bych hladit tvé vlásky a na noc ti polibek dávat.
Budu ti rád hladit bříško i záda,
jen kdybys trochu měla mne ráda.
Kdykoli zavřu oči,tak jen o tobě sním,
byla bys ta pravá,to vím.
Kdybych tak věděl zda ráda mne máš,
snad mne v duchu neproklínáš.
Líbal bych ti čelo,ústa i ramínka,
občas pohladil bych tvá něžná stehýnka.
Polibek na ústa a něžné pohlazení,
věř že láska všechno změní.
Líbat ouška,líbat čelo,
líbat ruce,líbat celé tvé tělo.
To jsou přání má,
abys byla má láska jediná.
Chodit s tebou a držet tě okolo pasu,
pokaždé když tě spatřím musím obdivovat tvoji krásu.
Toto vše bych si opravdu přál,
co já bych za tvou lásku dal.
Komentáře (0)