Bez názvu
Spinkals, a já myslela, že mě pod zavřenými víčky sleduješ.
Snil sis, a já chtěla, aby začala pohádka, kde mi věrnou lásku slibuješ.
Usmíval ses, a já tě musela pořád hlídat očima, jak ve spánku si libuješ.
Funěls, a já za každou cenu chtěla vědět, jestlipak mě taky miluješ!
Komentáře (1)
Komentujících (1)