Sen
Anotace: Každý by měl mít sny a snažit se je uskutečnit.
Už se stmívá je tu noc,
já cítím se sám chybíš mi moc,
Tvé vlasy a tvůj jemný hlas,
tak to mi schází kdy uvidím tě zas.
Víčka se klíží vždyť jdu spát
a něco krásného o tobě nechám si zdát.
Myšlenky bloudí. Budeš se mi zdát?
A kdy s úsměvem budu já už spát.
Sen se mi zdá a je tak krásný,
my jsme si blíž cítím se krásně ty to víš.
Já dostanu polibek spásný,
přál bych si víc, ale sen má rub i líc.
Pomalu svítá pryč je noc,
mě čeká probuzení kdo bude mě hřát,
vždyť můj sen ztratil svou moc,
ale zítra večer nechám si tě zdát.
Komentáře (1)
Komentujících (1)