Anotace: ..byl leden, jela jsem domů autobusem, byla tma a me bylo hrozne smutno,a tyhle slova me proste napadaly...
Milá aveefko,přečetla jsem si všechny tvoje dílka..Jsi šikulka.Píšeš dost zajímavým způsobem, originálním:) Ale připadá mi, že jsi nějaká smutňoučká, podle těch novějších..
Jinak děkuju ti za komentáře.. A..uživej si a važ si babičky, dokud ji máš. A nikdy nebuď nikomu nevěrná, protože to fakt moooc bolí;)
Přeju ti moc štěstíčka a úsměvů:o)
18.09.2006 21:55:00 | Katitek
Nádherné! Jo láska, to je mocná čarodějka a z nás obyčejných lidiček dělá básníky... :-)
06.09.2006 22:41:00 | Levandule
dekuju..za tohle nemůžu já, ale jeden človek, kterej mi moc zamotal hlavu, kdysi..
26.08.2006 10:45:00 | aveefa