Anotace: Co mam k tomuhle dodávat... Prostě má láska ;) Postupně to budu jěště vylepšovat :o)
bezva nápad..moc libi..originalita sama;)...
ne skoro Terezce začínám závidět...když jí skládáš tak pěkné básbičky;)
tvoje lizzie
02.11.2006 20:42:00 | Lizzzie
Jee, Czechi,koukam, ze ses zase jednou stastnej jak blecha:))To je parada, uzivej si ji, at vam slunce sviti:)
05.09.2006 16:28:00 |