..zmuchlám svý tělo..
..zmuchlám svý tělo do kuličky z papíru
na nějž jsem napsala krvavým písmem „MILUJI TĚ“..
před tím ´sem nechala se kousnout párem upírů
který ´sem lapila do utajený sítě..
..zmuchlám svý tělo do kuličky z papíru
na němž jsou navěky už rudý stopy LÁSKY..
sázim totiž víc na Tebe než třeba na víru
která se zjevně rozpadá na sou i samo hlásky
..zmuchlám svý tělo do kuličky z papíru
v níž spolu s krvotvornou citací bude i něco VÍC..
možná že právě díky dvěma malým upírům
budu krev chlemtat na věky tu netlejíc..
Komentáře (6)
Komentujících (6)