Super tchýně
Anotace: Kdyby to tak v životě chodilo ...
Večer zazvoním u vašeho domu.
Otevře tvůj táta? U sta hromů.
Raději se ohnu a zvednu kamínek.
Které je tvé z těch okýnek?
Hop a sklo už zvoní.
Moje srdce bije jenom pro ni.
Náhle zaskřípe okenní rám.
Sucho v krku náhle mám.
Copak si přeješ chlapče milý?
Bude to už notnou chvíli.
Co naše dcera šla ke kamarádce.
Tak běž čeká tě na zahrádce.
Komentáře (0)