Une petite poem
nebe s barvou nachu
já plná štěstí i strachu
usínám
oči v očích
ten strach mizí
pomalu
ruku v ruce
už nejsi cizí
jsme tu jen na chvíli
dva křehcí motýli
co lítat se snaží
Přečteno 553x
Tipy 2
Poslední tipující: paneach
Komentáře (2)
Komentujících (2)