Anotace: Pro člověka, kterej pro mě znamená tolik, že to ani nejde vyjádřit slovy...
Strašně hezká básnička a Ty jsi má nejoblíbenější autorka na tomto serveru... Pokračuj prosím takto dál.
24.10.2005 14:19:00 | *Mia*
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?