Cesta
Anotace: Teď už jen bez cíle, prostě dokud budou stačit síly...
Na pouti daleké,
v beznaděj upadám,
pláč není všelékém,
pevný bod postrádám.
Přesto se koulejí slzičky,
jako hrách bez Popelky,
v dlani mám oříšek maličký,
význam však skýtá velký...
V ničivých vichřicích,
v horku a žízni,
z oříšku v střevících,
čelit chci trýzni.
Jedno však nezvrátí,
oříšek nechce lhát,
Co bylo, nevrátí,
Tebe už mám strach znát...
Komentáře (0)