Děkuji, děvčátko, musím si trochu rozemocnit, abych něco napsal :-) A ty to taky nešiď! Tvé dílko je očekáváno!!
29.08.2006 09:56:00 | smudlinek
Hele, tak komenty už jdou, ale básničku sem nevložím ani kdybych se rozkrájela...asi jsem přečerpala konto ;-)
Jo, budu tě pozorovat ;-)))
28.08.2006 14:32:00 | no