<3<3<3<3 LOVE<3<3<3<3
Láska je jak sen,
když políbí tě ten.
Co ruku tobě dává,
ten kdo k tobě přilehává.
Nadevše ta naše láska je,
potr vá chvíli než uzraje.
Po vlasech pohladit tě toužím,
já lásku svou uvnitř soužím.
Když zavřu oči vidím tebe,
v zrdcalde pak vidím sebe.
Jak se k sobě hodíme,
a za ruku se vodíme.
Komentáře (0)