Pláč
Pláču..cítím, jak chvěje se zem,
mé srdce je na mizině.
Ty prstem si přejíždíš kalhot lem
a netečný jsi k mojí vině.
Chci se usvědčit, já jsem vrahem,
Slyšíte? Zabila jsem!
Křičím před policejním prahem
a hodiny míjí..den za dnem!
A duše nese tíhu výčitek..
Však pronajmu si zabijáka vzpomínek..
A až budeš plakat..a cítit, jak chvěje se zem,
tvé srdce bude na mizině.
Já prstem jen přejedu sukně lem,
netečná budu k tvojí vině.
A až navždy odejdu...
TAK PRONAJMI SI ZABIJÁKA VZPOMÍNEK..
Komentáře (0)