Prokletí
Anotace: Nevim teď se děje něco co nechápu...
Svůj život změnit bych chtěla
odstrčit tě od svého těla
Připoutána tě k sobě mám
jak je vidět nic s tím nenadělám
Ten chtíč ta vášen ten žal
to všechno už nebude dál
Už je konec na dobro
snad se mi to povedlo
Odehnat tě od sebe
i když stále myslím jen na tebe
To je mé prokletí
a kůli tomu budu trpět staletí...
Komentáře (2)
Komentujících (2)