...určitě bude lépe :-)...nezapomeň: vždyť nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř!...takže buďme rádi, že "trpíme" jan tak málo....každá bolest nás má upozornit a nasměrovat...jen je nutné, abychom to správně pochopili a šli dál tou správnou cestou!!!
29.08.2006 15:54:00 | Aniba