Vrať se mi zpátky
Anotace: Nic moc,mě napadlo jenom v rychlosti ve vlaku.
Vrať se mi zpátky,
koupím ti klidně celý svět,třeba na splátky.
Hlavně vrať se mi,mám tě rád hrozně moc.
To jen ty máš na de mnou veškerou moc.
Chtěl bych s tebou trávit každou noc.
Vrať se mi,seženu ti co budeš chtít.
Třeba každý den můžeš živou vodu pít.
Prosím,vrať se mi zpět,
řeknu ti opět několik zamilovaných vět!
Těším se na tebe,na to co si povíme.
Těším se,až mi napíšeš,jak mě miluješ,na to co se zase dozvíme.
Bohužel jenom kvůli jedné hlouposti,
přešel náš vztah jen do dobré známosti.
Komentáře (1)
Komentujících (1)