Strádající srdce

Strádající srdce

Anotace: .......no potřeboval jsem se vymluvit ze smutku....

Mé srdce jen pro tebe bije,
jsem rád že někdo jako ty žije.
Ovšem moje srdíčko je plakající,
není tu ta,kterou já jsem milující.
Mé srdce o ní jen sní,
ale že je věrná to na 100% ví.
Mé srdíčko bolí,
kdy se opět naše ruce a ústa spojí?
Je to již řadu dní,
připadám si jako v propasti bezedný.
Strašně mému srdci chybíš,
lásko kdy mě opět políbíš?
Chtěl bych tě opět pohladit,
dobrou náladu ti naladit.
Kdy zas tě vedle sebe budu mít,
chci už jen s tebou stále být!
Autor Dindane, 29.08.2006
Přečteno 545x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí