Anotace: Pokračování mé předchozí básně, ještě stále plné naděje...
Sbírka: Omyl číslo 1
Opět krásné sdělení... jen... jen mám pocit, že je v ní hodně nejistoty, a té si každá žena užije asi hodně. Moc Ti přeji, abys pocítila jistotu lásky, která přináší bezpečí do života nás žen. Předem se omlouvám těm, kteří ucítí z mých slov nějakou nesvobodu či svázanost pro toho druhého. Tak to fakt nemyslím. Ale kdo chce, pochopí. Já to tak mám a vážím si toho...
11.09.2006 00:08:00 | Levandule
K tý mojí básničce chyby si opravím ale mám tak něják dojem že ta čeština...prstě to patří k tomu co cejtím mno jenom jak budu mít chvilink ščasu to zpravím!!
29.08.2006 21:14:00 | optimistka