Srdce
Otevři své srdce
a nech mě do něj vplout.
Budu tam chvíli jen a tiše,
snažit se ho obejmout.
Cítít Tvoje chvění
a pociťovat rozpaky,
když Tě láskou plním
od hlavy až po paty.
Poznat sílu rozkoše,
co v ženě vlny zvedá,
a s rozkoší pokoušet,
co prozkoumat se nedá.
Otevři své srdce mému
a nech mě lásku ochutnat,
přivinu se něžně k Tvému
a budeme se poslouchat.
Přečteno 659x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (6)