chci se Tě vzdát
Anotace: rozhodnutí je jednoduchý,ale dokázat to není zrovna hračka...
mluvíme spolu a jsme si tak vzdálený,
bývalo to naopak
ale ty časy jsou ztracený
chci se tě vzdát,
ať už to nebolí,
jen nevím jak
ven z toho trápení
pořád mě bolíš...
Komentáře (1)
Komentujících (1)