Cloumá mnou touha
Anotace: Skromné dílko bohatého významu pro jeho autora
Teď, když mě odmítáš
Cloumá mnou touha
Říci, co říci mě nenecháš
Cloumá mnou touha
Vyzvat tě k tanci
Abych se ti přiblížil
A dostal tak šanci
Být s tebou a pouhou řečí
Tancem tvých a mých očí
Sdělit slova dosud nevyřčená
O tom, co má duše, unavená
Cítí ve tvé přítomnosti
Ve spektru barev pohledu tvého
V němž uvykl jsem si žít
A bez něhož kus mrtvého
Kamene dávno bych byl
Kdybych neměl to štěstí
Abych tě políbil
Komentáře (1)
Komentujících (1)