Anotace: ...můza mi nocí utíká, zavalená nedostatkem času, chytla jsem ji za kabát, však utrhla jsem jen děravou kapsu ;))
Moc krásná báseň. To co jsi mi napsala je strašné, asi jako plno lidí zažíváš to hloupé sebeobviňování. Řeknu ti rovnou je to blbost, možná by jsi "skončila" s ním a to by byla škoda, sice tě neznám, ale podle těch básní určitě nejsi špatný člověk. Jo, rodiče mi vždy říkali, když jsem přišla domů s brekem, že je život zlej a nespravedlivej - "My jsme ti snad říkali, že je život lehkej a spravedlivej!?" Nezbýva než se vyrovnat se vším, ikdyž je fakt, že to jde někdy blbě, někdy si taky myslím, že už nevstanu...no a nakonec to nějak jde :OD. Tak pac.
31.08.2006 18:18:00 | Jahudkka
Ach, píseň labutí o nikdy nenaplněné touze.
Snad medvídek vás zachrání
a donutí vás k líbání.
Večer prožijete v touze
a noc v milování.
30.08.2006 15:54:00 | kouzelníček
Začátek moc hezký, ke konci ztrácí lehce ztrácí dech. Určitě ale nadprůměr.÷)
30.08.2006 06:32:00 | sinor