teda šmudlo koukaám na to a je mi smutno z toho, teda, až se ti poštěstí projet kolem pardubic stav se na kávu a já ti namaluji hvězdičky do očí abys tam už nic ošklivého v obraze svém hledat nemusel...
31.08.2006 06:02:00 | Jats
Jsem si všimla...tvých tužeb ;-)))
Seš teda chudáček, když tě vycucla a vyplivla...příště se poraď...hlavně ať nezívá a má tričko i gatěčky ;-)
30.08.2006 10:00:00 | no