..spěchám za tebou..
Anotace: smsková (pro Robina)..to odloučení je vážně na hlavu..
Sbírka:
..opeřený měsíc..
..ráda bych se procházela ve tvém snění!!
..ráda bych si našla cestu přímo tam..
(stihnout bych to chtěla než-li probuzení
uvede tě ve stav - kde zas budeš sám..)
..ráda bych se nachomýtla ve tvém spánku!!
..ráda bych tě překvapila bafnutím..
(proto šumím s větrem tichou uspávanku
která tě v tom světě zůstat donutí..)
.ráda bych se objevila ve tvém snění!!
..ráda bych se vynořila nadosah..
(spěchám lásko tedy plna poblouznění
prekročit ten nevšední a křehký práh..)
Komentáře (3)
Komentujících (3)