Wishes and dreams - přání a sny

Wishes and dreams - přání a sny

Anotace: Takový nesmělý pokus o báseň v angličtině. Snad se bude líbit.

I want to see to your eyes,
they are so magic and very nice,
I want be with you in paradise,
and look with you at sunrise.

I would like you kept in arms
and look at natural charms,
I would like you kiss your face,
becuase I love you many days.

I am very lonely and alone,
I want to hear a your tone,
I want to tell, o my dear,
I suffer when you are not here.

překlad:
Chci se dívat do tvých očí,
jsou tak kouzelné a velmi krásné
chci být s tebou v ráji
a dívat se na východ slunce.

Rád bych tě držel v náručí
a díval se na přírodní kouzla,
chtěl bych líbat tvou tvář,
protože tě miluji mnoho dní.

Jsem velmi smutný a sám,
chci poslouchat tvůj hlas,
chci ti říci, ó má milá,
stýská se mi, když tu nejsi..
Autor Martin M., 15.07.2004
Přečteno 1838x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (11x)

Komentáře

Já nepíši básně pro body, ale pro sdělení, tedy mě nulaři už dávno netíží. Pokud je u mě nula bodů pod tvým nickem a nejsi si toho vědom, napiš to správci serveru. J8 si toho nevšim, nebýt marsé.
Držím palce a piš. Ale nech své básně více zrát. Máš tam hodně čerstvých emocí. A pak je to cítit. Teda, je to jen můj osobní pohled, nic víc. Čauky Buli

04.10.2006 18:24:00 | Buližník

noooo.. pár chybiček se najde, ale jinak je to mocinky moc pěkný... máš talent

01.08.2006 00:23:00 | freedomca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí