Ztracený ladič
Na kousku země
Plouží se němě
Beze slov navíc
Ztracený ladič
Bez not a klíčů
V područí chtíčů
Nenašel klavír
Který by ladil
Tak světem bloumá
Touha s ním cloumá
Klapky by hladil
Vášeň svou schladil
V záplavě strunné
Tu ano, tu ne
Přece však žádnou
Nenechal chladnou
Za svitu luny
Rozezněl tóny
Divoké, něžné
Hladké i režné
Šílený steskem
Zasažen bleskem
Z čistého nebe
Uzřel sám sebe
Jak bloudí v kruhu
Vyhlíží duhu
Bojí se najít
Zkouší to tajit
Z minulých šrámů
Má v duši ránu
Co jen si počít
Chce se mu skočit
Na kousku země
Plouží se němě
Beze slov navíc
Ztracený ladič
Bez not a klíčů
V područí chtíčů
Nenašel klavír
Který by ladil
Komentáře (2)
Komentujících (2)