Jak na mne
Anotace: ne vždy vedou všechny cesty do Říma
pohlazením
mne dostaneš
nepeskuj mne
a nekritizuj
nenuť mne kleknout na kolena
neříkej, co bych měla
a co ne
i když to víš
tančit, jak pískáš budu
když mne
pohladíš
Pohlazením
však víš
se prohladíš
Komentáře (0)