Hvězdička
Anotace: Ani nevím proč jsem jí tak nazvala...tohle mě jen tak napadlo tak jsem to hodila na papír...je to je blbost...
Hvězdy padaly a já si přála,
abys stál za mnou stále dál.
Hvězda padala a já si přála,
být s tebou stále znova.
Hvězda nespadala a já se sama sebe ptala,
kdy spadla a já zas spala.
Ty si můj a já tvá v tvém srdci chci zůstat svá.
Komentáře (0)