Fakta hlubin
Anotace: Ticho po bouři... depresivní a těžké ticho.
Fakta hlubin podvědomí útočící na tělo i duši.
Makra tvých uší, klubek zrn pláže.
Vyústění ticha v mučivé strachy, jež netuší
sebe umírat lehce jak nevinné paže.
Prahy bezbolestna mizící v záplavách lží
a ty jemné nitky jež jen ona smaže.
Komentáře (1)
Komentujících (1)