no, konečně poezie, trochu složitější ve výrazivu a plně pochopitekná v obsahu.
čtu to odzadu, za ten dáreček, sice ne znova a znova, ale čtu.
15.09.2006 22:07:00 | Petr Miroslav
krásná...pro mě
strašně se mi líbí.....
Už asi pro to, že je něčím strašně jiná než ty ostatní tady na literu... Neříkám, že všechny... V jiné podobě tím myslím jen to, že tohle je trochu jiný a moc krásný způsob psaní, který tady využívá moc málo lidí...
Je takový, kde si nikdo na nic nehraje a přitom dokáže tolik moc.. Děkuji za Tvou báseň.
Pa, Týňula
31.08.2006 14:04:00 | Zamilovaná do nezamilované doby