Ahoji.. podle mě ta druhá část tam vůbec nemusela být, možná mi připadá už tak trochu navíc.. což je samozřejmě můj problém--.---- že...? Jinak, krásná, krátká, nežná, pěkmná.. .. srdíčkováá...
Moc líbí..moc
měj se krásně¨
Týňula
31.08.2006 14:01:00 | Zamilovaná do nezamilované doby