Anotace: Je to text k jedné známé melodii.Je tak známá že už neznám její název :0) ale rozhodně vím,komu ty sloky patří. Pokud by se to někomu zalíbilo může tomu dát melodii ale byl bych rád aby mi pak dal vědět a tu melodii s mojema slovama mi nejak poslal.
Teda Tome, klobouk dolů, to teda čučím, věděla jsem že umíš psát hezký básničky ale tohle je vážně 100procentní:-) jen tak dál.
P.S. Mám kámoše ve skupině, že bych to nazpívala a udělala s tím díru do světa :-D
08.09.2006 17:00:00 | Erendira
Lásko, tahle báseň je vážně krásná, vlastně píseň. A já jen tiše doufám, jestli je pravda to, že máš vše, co jsi kdy chtěl, protože jestli je tomu tak, pak já jsem nejšťastnější člověk pod sluncem! Miluji tě!
31.08.2006 18:41:00 | Milenka