Přestože někdy jsou používány hodně staré rýmy.. Jako např poslední dva řádky, celkově báseň určitě něco zanechala a forma je, i když bych soudit neměla, protože tomu zas tak nerozumím... podle mě dobrá.
Sice sem tam mi tam připadá něco navíc.. Ale to už může být jen mým čtením...nebo tak něco :)
Pěkné
pa, týnula
01.09.2006 08:24:00 | Zamilovaná do nezamilované doby