Milovat
Anotace: taky hloupá říkačka
Milovat znamená žít,
Milovat znamená snít.
Milovat – těch sladkých 7 písmen,
Co znamenaj štěstí, radost i tíseň.
Milovat.. to umění křehké,
Milovat..to přece není lehké –
Milovat a lásku dát,
Milovat a za svým citem si stát,
Milovat a neklamat.
Kdo tě ale milovat naučí?
Kdo ti milováním štěstí zaručí?
A mně láskou k tobě srdce puká..
Ne, tiše, mně nepůsobí to muka.
A já tu lásku nevyměním,
Mně líbí se žít milováním:o)
Komentáře (0)